Herrer - torsdag

Herregruppa

Herrer torsdag - gruppebilde
Velkommen til Herregruppa i Kjekstad Golfklubb!

Herregruppa i Kjekstad Golfklubb består av to grupper – herrer, mandag og herrer, torsdag. Torsdagsgruppa spiller en turneringsrunde hver torsdag ettermiddag og mandagsgruppa hver mandag ettermiddag. På torsdag deltar primært spillere med noe lavere snitt-hcp.

Informasjonen nedenfor gjelder kun torsdagsgruppa. Vil du lese mer om mandagsgruppa, klikk her eller velg direkte fra hovedmenyen.

Vi spiller en turneringsrunde hver torsdag med premiering til den beste fjerdedelen av deltagerne. Startavgiften er kr. 70,- pr. runde og skal betales når man henter scorekort i proshop før runden. Starttidene vil være 1630 - 1730 frem til høstmørket tvinger oss ut tidligere. Dette vil det informeres om når den tid kommer. Startavgiften inkluderer gratis kaffe etter runden!

Vi spiller ca. 20 tellende runder fra rundt 1. mai til midten av september. Avslutningsrunden spiller vi som vanlig på korthullsbanen med påfølgende middag og premieutdeling i klubbhuset.

Spilleform og hcp:
Vi spiller netto slagturnering med fullt hcp. Alle skal hulle ut ballen på alle hull.
NB: MAX score på hullet er hullets par + 5 slag. Dvs. at du plukker opp ballen hvis du vil overskride dette.

Påmelding:
Hvis du ønsker å være med i herregruppa og ønsker og delta på turneringene, må du melde deg på hver uke på hjemmesidene. Det finnes en egen turneringsliste på disse herresidene. Klikk på "Turneringer" i menyen til høyre og klikk på "Påmelding" bak den aktuelle dagen. I turneringslisten vil du også finne startlister og resultater når disse er klare. Klikk på turneringen for å se mer info.

Påmeldingsfrist er 1 dag før (onsdag) kl. 12.00.

Alle turneringsrunder vil bli registrert i Golfbox og hcp vil følgelig regulereres etter hver runde.

Konkurranser, sammenlagt:
Etter endt sesong premieres det for følgende resultater:

- Beste sammenlagt rangeringspoeng (Årets herrespiller)
- De neste 4 på listen vil også premieres
- De 5 beste på Eclectic (brutto)
- Beste brutto runde
- Beste netto runde

Årets herrespiller er kvalifisert til å spille turneringen "Mestergolf"

- Ved likt resultat på rangeringslisten, vil den som har beste enkeltresultater (poeng) gå foran. Deretter flest runder.
- Ved likt resultat på Eclectic, vil den som har flest birdies totalt gå foran. En eagle vil telle som 2 birdies.
- Ved likt resultat på beste brutto og netto runde, vil den som har nest best resultat gå foran.

Poengfordeling, rangering:
Samtlige runde vil være tellende, såfremt de spilles på Kjekstad Gk's 18-hullsbane.

Hvis det er under 10 deltagere på en runde vil poengene fordeles fra 1 poeng for siste plass og så følger man vanlig poengfordeling opp til 1. plass. (1,2,3,4,5,6,7,8,10,12). Er det f.eks 8 stk med, vil 1. plass kun gi 8 poeng.

Viktig å huske:
Vi spiller alltid etter de offisielle golfreglene. Dette betyr at alle skal følge disse under våre turneringsrunder. Evt. brudd på regler vil behandles i henhold til disse. Vi ber alle spesiellt være oppmerksomme på at alt stemmer på scorekortet før de leverer dette. Ukorrekt scorekort vil føre til diskvalifisering.

Nyheter og løpende informasjon:
For å bli oppdatert på hva som skjer i herregruppa, legg deg inn i brukerregisteret på disse hjemmesidene. Etter at du er innlogget, kryss av for "Herrer, torsdag" under "Mitt oppsett" så får du en notis på e-mail hver gang det legges ut nyheter på hjemmesider vedr. herregruppa. Vi har også en egen gruppe på Facebook hvor vi legger ut noe info.

Lykke til!

Hilsen Herrekomitéen: