Ivaretakelse

Velkommen

Denne seksjonen, Ivaretakelse, er beregnet for deg som er relativt ny og har handucap mellom 37 og 54.

Under linken, Treninger, finner du aktuelle kurs myntet på deg. Hvis du ønsker instuksjon ut over det som tilbys her kan du bestjille time med klubbens hovedtrener Rachel Raastad-Andersson på https://kjekstad-gk.no/pro/rachel-raastad-andersson-trener.

Av klubbens løpende aktiviteter for deg vil vi trekke frem:

Onsdagsgruppen
Dette er et gratis tilbud til alle Kjekstad GK medlemmer, primært med hcp 37 - 54.
Her får du en introduksjon til banespill, gangen i spillet, regler og utfordringer og møter andre ferske golfere.
Vi har en uformell og lett tone og koser oss på den fine 9-hullsbanen.
Hver onsdag fra kl. 18.00. Fremmøte ved golfshopen. ALLE er hjertelig velkomne.

Hver 3. onsdag i måneden spiller vi singleturnering. Påmelding i Golfbox

Kontaktperson: Eivind Tønsager mob: 920 95 371, mail: e-toens@online.no

Kjekstad Minitour 2020
Turneringer som spilles på 9-hullsbanen søndag formiddag.

Se turneringslisten for datoer og påmelding.
Dette er turneringer som vi spesielt vil invitere nyere spillere til, som en introduksjon til turneringsspill. Mindre erfarne spillere vil bli satt opp i grupper med mer erfarne spillere som kan gi veiledning underveis.
Klasser

Det spilles i 2 klasser,
fordelt etter handicap.
Det premieres i begge klasser dersom det er mer enn 4 deltakere i klassen.
Spilleform
Vi spiller 9 hull, maksimum score (par + 5) med fullt
handicap helt opp til 54.

Lyst til å prøve 18-hullsbanen.
Er du blant dem som ikke har spilt den store banen, men som har veldig lyst? Som medlem på Kjekstad har du sjansen fredag 19. juni kl. 17.00.
Da får du med veileder (fadder) som guider deg rundt banen og gir nyttige tips. Dere bestemmer selv hvor mange hull dere spiller.
For deg med greenfeemedlemskap vil denne runden være gratis.
Bindende påmelding til: www.kjekstad-gk.no, fanen «kurs» og «kurs Hcp 37 – 54».

Ellers er klubbens hjemmeside stedet  for å søke informasjon.

Håper du trives med golfen.