Tirsdagsklubben

Velkommen til Tirsdagsklubben!

TIRSDAGSKLUBBEN er et tilbud til ALLE DAMER  i klubben som har mulighet til å spille tirsdag ettermiddag/kveld - uavhengig av hcp.

Vanligvis spiller vi slaggolf og eclectic, men også andre konkurranseformer som lagspill og varianter av bestball/scramble kan bli prøvd i løpet av sesongen. Alle samles til  hyggelig samvær og premieutdeling etter runden!

NYE OG GAMLE SPILLERE ØNSKES HJERTELIG VELKOMMEN!

Vi deler inn i 3 klasser:

Klasse A:       0 - 17,1
Klasse B: 17,2 - 27,4
Klasse C: 27,5 - 54

Alle klasser spiller slaggolf.

Påmelding i Golfbox - fristen er mandager kl 18.00 .
Startkontinggent er kr 70,- pr gang og betales i proshop før runden og du får scorekort utlevert der.

Premiering:

1-4 deltagere pr klasse = 1 premie     (Ved lik score er det den med lavest HC som går foran)
5-8 deltagere pr klasse = 2 premier

Kun 1 klasse ved  10 deltagere eller færre

Alle scorkort skal summeres og signeres av spiller og markør og skal leveres inn etter runden
Alle runder vil bli registrert i Golfbox.

Ved sesongslutt har vi en felles hyggestund med en runde på Korthullsbanen, samling i klubbhus etterpå
med noe godt å spise og premiering for sesongen 2019.
For premiering  må man ha deltatt i minimum 7 runder i sesongen.

SETT AV TIRSDAGSKVELDEN TIL EN TRIVELIG GOLFRUNDE SAMMEN MED IVRIGE GOLFDAMER !!!

Tirsdagsklubben 2019

Unni Chr. Sundelius 995 30 575